flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 

Leverantie

Leveringskosten

In België

Voor elke bestelling van meer dan 250 Eur excl. BTW zijn de leveringskosten GRATIS. De leveringskosten voor een bedrag van minder dan 250 Eur excl. BTW zijn van 12,15 Eur excl. BTW.

Landen binnen de EU( + Zwitserland en Noorwegen)

Voor klanten binnen de EU ( Zwitserland+ Noorwegen) zijn de leveringskosten gratis vanaf een vooraf bepaald bedrag. Dit bedrag verandert al naar gelang van het land. Indien uw bestelling minder kost dan het bepalde bedrag dan zijn er vaste leveringskosten te betalen. Deze worden per land bepaald.

Nieuw: Voortaan worden alle verzendkosten onder het CPT bedrag naargelang het gewicht en het volume van uw bestelling berekend (Aanbod geldig voor alle landen behalve Belgïe en het Groot Hertogdom Luxemburg) ! Geniet vanaf nu van onze lagere verzendkosten voor uw kleine bestellingen!

Om uw leveringsvoorwaarden te kunnen zien moet u uw land in het bovenstaande module – “land” selecteren. Al naar gelang uw keuze zal het minimum bedrag per verzending en het vaste bedrag van uw bestelling in uw mandje zichtbaar zijn.

Landen buiten de EU

Klanten uit landen buiten de EU moeten een aanvraag indienen wat de vervoerskosten betreft. Wij zullen u binnen de 48 werkuren antwoorden.

Dankzij deze aanvraag zullen we naar de beste mogelijke prijs/kwaliteit verhouding zoeken bij onze partners. Onze Export afdeling zoekt het beste vervoermiddel voor uw producten.


bottom