flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 

BEDIENINGSOPROEPSYSTEEM :

EEN DESIGNPRODUCT MET EEN KLEVENDE PASTILLE VAN ETILUX

Hoe begon het?


In januari 2016 lanceerde de Luikse ondernemer Pedro José Simao een draadloos oproepsysteem voor bediening in de zaal en op het terras. De uitbater van brasserie La Taverne du Coin in Wandre kwam plots op het idee.

« We hebben een groot terras aan de straatkant dat niet gemakkelijk zichtbaar is van in de zaak zelf”, vertelt mijnheer Simao, “Ik had een belsysteem geïnstalleerd, maar het bleef ingewikkeld voor de dienster om in één oogopslag te zien welke tafel gebeld had en om de bestellingen in de goede volgorde te verwerken. Ik heb dus een efficiëntere oplossing bedacht. »
Dit innoverende systeem is niet het eerste in zijn soort, maar is een groot succes in Luik. De zender/drukknop, de ontvangst horloge, de menuhouder, de display en het toetsenbord zijn zowel afzonderlijk als in kit beschikbaar. Ze kunnen gekocht of gehuurd worden.
Wat betekende Etilux in dit project?


« Toen ik het bedieningsoproepsysteem ontwikkelde, was het oproepsysteem op de tafel bevestigd met vijzen, maar daardoor raakten de houders altijd beschadigd, waardoor ze breekbaarder werden en gingen barsten. Ik vroeg aan Etilux om een op maat gemaakte klevende pastille te ontwerpen zodat het oproepsysteem permanent op de tafel kleeft.»

Tal van andere KMO’s en R&D-centra doen een beroep op de diensten van Etilux. Etilux werkt een oplossing uit volgens de gevraagde kwaliteit, afmetingen en budget.


Tal van andere KMO’s en R&D-centra doen een beroep op de diensten van Etilux. Etilux werkt een oplossing uit volgens de gevraagde kwaliteit, afmetingen en budget. »

« Mijnheer Simao vertelt verder: “Ik vulde een vragenlijst in en besprak de technische vereisten. Op basis van deze informatie werden een aantal pastilles gemaakt. Na een test kon ik het definitieve order plaatsen in grotere aantallen.»

Het kleeft… en blijft kleven !


« De pastilles zijn perfect! Doordat ze zwart zijn passen ze precies bij het design van het product. Ze zijn bestand tegen water, zon, afwas- en reinigingsproducten. We kleven de het oproepsysteem op de tafel en deze zit permanent vast, en dat is wat we willen! »

Het is fijn voor Etilux om aan dergelijke successen te kunnen meewerken! Er is nu een stukje Etilux terug te vinden op elke tafel in een brasserie of restaurant in België en daarbuiten! En dat wensen we dit bedieningsoproepsysteem toch toe!
Neem contact voor meer informatie via: hello@etilux.be of telefoneer op het nummer : +32 (0)4 224 99 99

U kan ook vragen stellen via ons online formulier.

 

bottom