flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 
Encapsulated tags op de Saudi Post !

Terwijl RFID vandaag de dag sucess begint te krijgen, begon het aventuur al enkele jaren geleden voor Etilux. In 2005 hield Etilux zich inderdaad bezig met een van de grootste RFID projecten destijds, nl. de uitbreiding van de diensten van de Saudi Post, in Saoedi-Arabië.

Om lange rijen te vermijden bij het afhalen van de post in de postkantoren, besloot de Saudi Postal Corporation haar dienst tot de bevolkering te verbeteren met behulp van RFID technologie. Het project werd " Wasel service " genoemd.

Dankzij de RFID tags, die op de postbussen gemonteerd zijn, worden de postbodes via hun draagbare readers geïnformeerd wanneer ze zich tegenover de juiste brievenbus bevinden.

De eerste fase bestond uit de installatie van 1,2 miljoen brievenbussen in Riyadh binnen een tijdsbestek van 10 maanden. Etilux heeft hiervoor 1,2 miljoen RFID tags geproduceerd in 2005 en 2006.

Technisch gezien waren de RFID tags geëncapsulated in een plastic doosje om interferenties tussen de metalen postbussen, waarop deze geplaatst werden, en de tag te vermijden.

Meer informatie? Download onze PDF
Contacteer ons !
 

bottom