flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 
Inkjet codeersysteem

Industriële inkjet systemen

Inkjet codeersysteem en High Definition Inkjet

HSA JET MINITOUCH HP - Modulair online inkjet systeem

Modulair online inkjet systeem – hoogte van de karakters: 12 mm tot 50 mm.

 • Voor het printen op de zijkant van verpakkingen.
 • 300 x 150 dpi printkwaliteit.
 • HP Thermal Inkjet technologie met inkt cartridge.
 • Touch-interface 5.7" scherm. Door het gebruik van pictogrammen is het ontwerp
  van uw tekst eenvoudig en kan u snel beginnen met printen.
 • De HSA JET MiniTouch HP-apparatuur kan aangepast worden.
 • In de compacte versie kan de controller direct gemonteerd worden
  op de HP printkop met één tot twee cartridges van HP.
 • Er kan ook een printkop gebruikt worden met aansluiting van vier cartridges.


APLINK MR-780, MR-1400 - Industriële inkjet codeersystemen

Inkjet codeersysteem voor milieuvriendelijk- en industrieel gebruik.
De serie APLINK MR toestellen hebben een hoge resolutie inkjetsysteem, ontwikkeld door UBS. Deze technologie laat u toe om met hoge kwaliteit te printen tegen een aanvaardbare kostprijs.
Inkjet systemen met hoge resolutie zijn een mooi alternatief voor etikettering.
De printkwaliteit is optimaal, het inktverbruik is zuinig en de printsnelheid ligt hoog. De codering kan tussen 70 en 140 mm hoog zijn in 180 dpi. Het toestel is gemakkelijk in gebruik en kan geïntegreerd worden voor automatisering van het markeren van poreuze producten zoals karton.

De industriële APLink inkten geven een afdruk met mooie contrasten en een perfecte omlijning. De op plantaardige olie gebaseerde inkten zijn verkrijgbaar in o.a. zwart, rood, geel, ... De nieuwe UV-inkt geeft een extra garantie voor het correct lezen van barcodes.


APLINK UV Series - Hoge resolutie UV inkjetsysteem

Hoge resolutie inkjetsysteem voor het coderen op allerlei soorten oppervlakken en materialen.
Aplink UV heeft een UV-droogsysteem voor een hoge kwaliteitsafdruk op alle soorten verpakkingen, dozen, bakken en zelfs op glanzende plastic materialen. De APLink kan geïntegreerd worden in alle productielijnen. Het toestel heeft een resolutie van 180 of 360 dpi bij een snelheid van 30 meter per minuut. De hoogte van de karakters is maximum 70 mm. Het toestel print horizontaal van links naar rechts en van rechts naar links. De Aplink type MR en UV werken met een WYS/WYG interface, hebben een kleuren touch screen van 5,7 " met intuïtieve pictogrammen.


Citronix Serie Ci Inkjet codeersystemen

De Citronix Serie Ci inkjet codeersystemen zijn geschikt voor een snelle en contactloze bedrukking van talrijke producten. Ze garanderen een eenvoudige product identificatie.
De Citronix Serie Ci inkjet codeersystemen worden in talrijke sectoren gebruikt: voeding, drankindustrie, papier en kartonindustrie, de farmaceutische sector, de chemische industrie, de automobielsector, bakkerijen, de post, houtverwerking, bekabeling en behuizing enz.
Dit systeem kan tot 5 regels variabele tekst, grafieken en barcodes van hoge kwaliteit drukken. Dankzij een stevige en roestvrije IP55 en IP65 behuizing is dit codeersysteem geschikt voor extreme omstandigheden. De elektronica en de reservoirs met de vloeistoffen zijn van elkaar gescheiden om een veilige werking te kunnen garanderen.
De Serie Ci is voorzien van het "Pixel Plus" systeem. Verschillende druppel formaten kunnen via de software geselecteerd worden (65 of 70 micron) zodat de printhoogte tussen 1,5mm en 12 mm hoog kan variëren. Dit maakt het mogelijk om zowel kleine karakters als grote, vet gedrukte karakters te verkrijgen.
Naargelang het te bedrukken product of de omstandigheden zijn verschillende kleuren en inkten verkrijgbaar. Snel drogende inkten of ecologische inkten kunnen dienen voor allerlei toepassingen.

 

bottom