flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 
Real time etikettering bij SPA

Real time etikettering van bewegende verpakkingen bij BRU en SPA

Spadel, marktleider in de sector van natuurlijk mineraalwater in de Benelux, is een Europese groep gespecialiseerd in de productie en in de commercialisering van natuurlijk mineraalwater en van frisdranken.

Spadel heeft in het kader van een marketing actie besloten kortingsbonnen te kleven op de verschillende plastic verpakkingen van SPA en BRU flessen. Een bepaalde zone werd voorzien op de verschillende verpakkingen (6/12/18/24 flessen). Het plaatsen van een automatische etiketteermachine werd hiervoor aangeraden. Deze machine moet stevig en snel genoeg zijn om binnen de productielijn van Spadel geïntegreerd te kunnen worden.

Getik 80 etiketteermachine

Ideaal voor deze toepassing was de GETIK 80, een industrieel etiketteermachine die van een OMROM servomotor voorzien is en dien etiketten tegen een hoog tempo kan aanbrengen. Deze motor is bekend voor zijn kracht en zijn koppel.

De kortingsbonnen worden geleverd op rollen met een kern van 300mm en worden op de zijkant van de verpakkingen aangebracht. Een encoder wordt onder de lopende banden geplaatst om de snelheid ervan te synchroniseren met de snelheid van de GETIK 80 en de kortingsbon aldus perfect te plaatsen op de verpakkingen.

Etilux heeft in totaal 12 GETIK etiketteermachines geplaatst in de fabrieken van Spa en Bru.


 

bottom