flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 
Etiketten voor manueel gebruik

Allereerst is het belangrijk zich de volgende vraag te stellen : "Waarvoor worden deze etiketten gebruikt ? "

Onze etiketten voor manueel gebruik zijn meestal bestemd voor het markeren, de verzending en de identificatie van goederen. Deze etiketten kunnen vanzelfsprekend niet gebruikt worden met een printer.

Ons gamma etiketten voor manueel gebruik bestaat uit :

Onze metalen of plastic etiketten :

Deze rechthoekige etiketten zijn voorzien van twee bevestigingsgaten en zijn meestal bestemd voor toepassingen als de verzending, de markering, de identificatie van uw goederen,...
Onze metalen en plastic etiketten zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren.

Ontdek ons gamma


Onze aanvullende producten :

Prijs : 0.00€
Beschikbaarheid : In voorraad


Onze magnetische etiketten

Naar gelang uw behoeften bieden we u de volgende producten aan:

Magnetische etiketten per stuk

De etiketten zijn gemaakt uit een soepel magnetisch materiaal waarop een laag vinyl aangebracht is. De vinyl is beschrijfbaar met een speciaal verwijderbare stift zodat de tekst later gewist kan worden. De etiketten kunnen dus hergebruikt worden. Deze magnetische etiketten zijn beschikbaar in verschillende formaten.
Deze « magnetic labels » zijn ideaal voor toepassingen op rekken, archieven, bureelmeubelen, paletrekken, metalen containers, koffers,..

Ontdek ons gamma


Magnetische etiketten op rol

Onze witte magnetische vinylen etiketten zijn beschrijfbaar met een stift en kunnen in een fractie van een seconde op metalen rekken, platen, enz. aangebracht worden.
De magnetische rollen kunnen op het gewenste formaat gesneden worden. De strips kunnen afgenomen worden zonder geen enkel spoor lijm achter te laten en kunnen daarna steeds herplaatst worden.

Ontdek ons gamma


Onze aanvullende producten :

Prijs : 0.00€
Beschikbaarheid : Availlable within 48 hours

Prijs : 130.86€
Beschikbaarheid : Availlable within 48 hours


Onze verpakkingsetiketten

We bieden u een gamma witte « symbool » etiketten uit velijn papier. Deze labels kunnen op uw goederen aangebracht worden om de breekbaarheid, de toxiciteit,.... van uw goederen aan te duiden.
Deze etiketten met standaard afmetingen (10x10cm) worden per rol verkocht en kunnen dus in een labeldispenser geplaatst worden (Binnenkern van de rol: 40mm, Buiten diameter van de rol : 140mm).

Ontdek ons gamma


Onze aanvullende producten : :

Prijs : 35.09€
Beschikbaarheid : In voorraad

Onze etiketten voor etiketteertangen

We bieden u een breed gamma etiketten op rol voor etiketteertangen. Deze witte labels bestaan als standaard model of kunnen naar gelang uw behoeften geindividualiseerd worden. Ze zijn perfect geschikt voor alle sectoren (agro-industrie, farmaceutisch sector, ziekenhuizen, industriële sector, enz...).
Onze labels voor Blitz of Meto etiketteertangen zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn, naar gelang het merk etiketteertangen waarmee u werkt, beschikbaar met een permanente of afneembare lijm.
Opmerking : Het aantal te bedrukken lijnen wordt door uw etiketteertang vooraf bepaald.

Ontdek ons gamma


Onze aanvullende producten : :

Prijs : 0.00€
Beschikbaarheid : Availlable within 48 hours
Prijs : 1.68€
Beschikbaarheid : In voorraad

 

bottom