flag Geen geselecteerd(e) land/ taal (veranderen) separateur
 
Videowalls

Een perfecte videowall

De 46" LCD-displays van de Samsung UT-serie hebben een lijst van slechts 2,4 mm onder en rechts en 4,3 mm boven en links; dit betekent slechts 6,7 mm tussen de schermen onderling. De videowalls zijn vrijwel naadloos. Met de Samsung MID46-2 ID Kit is het monteren heel eenvoudig en kunnen de videowalls in een boog van 40° worden opgebouwd. De ventilatie is verbeterd en de achterwanden kunnen worden verwijderd voor servicebeurten zodat niet de hele videowall hoeft te worden gedemonteerd. De Samsung UT-serie displays.

1. Supersmalle omlijsting, naadloos aansluitende schermen.

Zorg ervoor dat er naar de beelden wordt gekeken en niet naar de randen. Dit LFD-display is ongelooflijk dun en twee lijsten tegen elkaar vormen een rand van slechts 6,7 mm. Maak de ultieme videowall met schermen die naadloos op elkaar aansluiten en voor een perfect beeld zorgen. Deze superdunne monitor zorgt met gemak voor een groots effect, waar hij ook wordt gezien.


2. Betere schermverlichting, beter beeld.

Met het intensief verlichte DID-paneel staat uw boodschap altijd in de schijnwerpers. De hoge helderheid en het hoge contrastniveau zorgen ervoor dat het scherm duidelijk en goed leesbaar is in openbare ruimtes. Dit scherm is zelfs anderhalf keer helderder dan een TV-scherm. Voeg hier nog aan toe de lage bedrijfstemperatuur, en u weet dat u jarenlang op dit Samsung LFD-display kunt vertrouwen.

top


3. Uitgebreide connectiviteit zonder extra kosten.

Voorzie uzelf van een professioneel digitaal display zonder dat u allerlei extra’s hoeft aan te schaffen zoals een verdeler of randapparatuur. Samsung helpt u hierbij met een display-poort met uitgebreide connectiviteit en een verbeterde display-interface. Met een eenvoudige adapter sluit u uw PC, monitor of TV aan via een HDMI- of DVI-kabel, die twee keer zo lang is als standaardkabels. Een krachtig display hoeft dus niet altijd ingewikkeld of duur te zijn.
top


4. Een innovatieve oplossing voor een moeiteloze toegang.

De netwerkbeheer-software van Samsung is geschikt voor twee verbindingstypes: een WAN/LAN-gebaseerde voor lokale toegang en een internet-gebaseerde voor toegang vanaf elke plek. Met MagicInfo™ hebt u toegang tot uw server en LFD’s over de hele wereld. Met deze geoptimaliseerde software-oplossing van Samsung kunt u meerdere Samsung LFD’s vanop afstand aansturen. Beter nog: het uploaden, aanmaken, monitoren en aansturen van content gaat gemakkelijker en sneller.
top


5. Twee keer zoveel informatie, twee keer zoveel effect

Of u nu één groot beeld wilt voor uw presentatie of een opstelling met meerdere beelden, met dit Samsung LFD-display is het allemaal mogelijk. Als één beeld gewoon niet volstaat, dan kunnen twee videosignalen simultaan worden weergegeven voor een nog groter effect.
top


6. Kies zelf de gewenste opstelling: liggend of staand.

Met dit Samsung LFD-display kunt u afhankelijk van de situatie zelf kiezen tussen een verticale en horizontale beeldweergave. Dankzij de kantelfunctie waarmee het scherm 90˚ kan worden gedraaid en de mogelijkheid om presentaties staand en advertenties liggend weer te geven, is dit een onbetwistbaar veelzijdige monitor.

top


7. Gemakkelijke bediening zelfs op afstand.

Omdat content voortdurend wijzigt, hebt u een betrouwbare software-oplossing nodig waarmee u op afstand met de displays kunt communiceren op een kosten- en tijdbesparende manier. De LFD-displays van Samsung zijn voorzien van een geüpgradede Multi Display Control-functie waarmee u een groot aantal monitoren kunt bedienen via hun ingebouwde RS-232- en RJ45-interfaces. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening kunt u monitoren dichtbij of veraf aansturen.
top


8. Maak een planning die zelf de tijd in de gaten houdt.

Zorg ervoor dat uw monitor altijd efficiënt wordt gebruikt. Dit Samsung LFD-display is voorzien van een slimme planningsfunctie. Dankzij de automatische in- en uitschakelfunctie kunt u tijden, dagen, volumes, ingangsbronnen en vakantiedatums opgeven. Er is zelfs een handige on-screen-display-instelling met in het totaal 3 schema's inclusief dag en tijd.
top


9. Een videowall die voldoet aan uw eisen

Met de Samsung LFD’s maakt u een videowall die helemaal op uw eigen wensen is afgestemd. En aangezien dit LFD-display voorzien is van een ingebouwde videomatrix-processor, zijn zowel 1 x 1 als 10 x 10 videowallformaten mogelijk, helemaal zoals u het zelf wil. Beter nog: aangezien geen extra ondersteuning nodig is, zijn de mogelijkheden zowat onbeperkt
top


10. Een slimme sensor die automatisch energie bespaart.

Maakt u zich niet langer druk om het effect van het omgevingslicht op uw display. Dit Samsung LFD-display stelt het helderheidsniveau bij naarmate het omgevingslicht verandert zodat uw beelden altijd kristalhelder zijn. Ook te weinig of te veel licht wordt gecompenseerd en zo bespaart u energie en draagt u bij aan het milieu.
top


11. Alles doorlussen met DVI-out.

Geniet van een superieure beeldkwaliteit met de DVI-out-interface waarmee meerdere LFD-displays content kunnen delen dankzij een gemakkelijker te verbinden videomatrix. Vroeger moesten alle LFD’s afzonderlijk worden aangesloten op de PC, maar met de digitale lusuitgangen kunt u ze onderling verbinden zonder ze op een PC aan te sluiten. Meer nog: de digitale lusverbinding zorgt voor één beeld zonder kwaliteitsverlies en u hebt geen losse videosignaalverdeler nodig. Het is gemakkelijk te installeren en bovendien de voordeligste oplossing voor het aansluiten van meerdere displays.
top


Nos écrans samsung pour murs d'image:


 

bottom